• Waar sta jij voor met jouw bedrijf?
  • Wat onderscheidt jou van andere bedrijven?
  • Wat wil je bereiken?

Voor de ene ondernemer kan dit zijn een hoge omzet genereren. Voor een andere ondernemer kan het zijn plezier in het werk te hebben en een meerwaarde te leveren. Succes is dus een persoonlijk streven.

Je wilt weten waar jouw bedrijf goed in is, wat organisatorisch helemaal op orde is maar ook de aspecten waar nog aan gewerkt moet worden. De onderlinge concurrentie in de markt is groot, de maatschappelijke ontwikkelingen zijn fors en snel inzicht (met concrete aanbevelingen) is dan ook noodzakelijk om jouw bedrijf future-proof te maken.

De Quickscan van Build Your Business biedt inzicht

De Quickscan biedt op een snelle manier dat inzicht. Je krijgt een uitgebreide digitale scan toegestuurd die alle onderdelen van jouw bedrijf belicht. Wij stellen inzichtgevende vragen over de huidige stand van zaken met betrekking tot financiën, marketing, strategie, de bedrijfsvoering en juridische zaken.

Het is belangrijk om de tijd te nemen om deze Quickscan in te vullen. Wees eerlijk en volledig, dan krijg je uiteindelijk het beste resultaat. Wanneer je de Quickscan instuurt ontvang je van ons een analyse met aanbevelingen op hoofdlijnen toegestuurd.  Deze aanbevelingen kun je op een georganiseerde wijze doorvoeren in jouw bedrijf om deze succesvoller te maken.

Neem vandaag die stap nog! 
Ja, ik wil dit! 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram