Business coaching voor ondernemers

Bij het bouwen van een succesvol bedrijf is een stevig fundament van onschatbare waarde. En daar begint het allemaal: bij de start. Onze ervaren coaches Debby en Deborah staan klaar om jou te begeleiden tijdens deze cruciale fase, waarin de juiste keuzes en strategieën het verschil maken tussen groei en stagnatie.

Wat ons onderscheidt, is de krachtige synergie tussen twee complementaire experts: een organisatieadviseur met diepgaande kennis over het structureren van bedrijfsvoering en organisatie, en een juridisch adviseur die je bijstaat met onmisbare juridische inzichten

Enkele voordelen van deze aanpak:

Bedrijfsvoering en organisatiestructuur: 

Deborah is organisatieadviseur en is jouw partner in het ontwerpen van een sterke bedrijfsstructuur.

Samen bouwen jullie aan een stevig fundament waarop je bedrijf kan groeien. Dit omvat het optimaliseren van processen, het in kaart brengen van verantwoordelijkheden en het creëren van een efficiënte workflow.

Juridische Expertise:
Debby
is de juridisch adviseur en biedt inzichten die onmisbaar zijn bij het nemen van belangrijke beslissingen. Van het kiezen van de juiste rechtsvorm tot het opstellen van contracten en algemene voorwaarden, deze expert zorgt ervoor dat jouw bedrijf voldoet aan wettelijke vereisten en beschermd is tegen juridische valkuilen.'

De Ondernemer:
Bij het starten van een bedrijf gaat het niet alleen om het product of de dienst die je aanbiedt, maar ook om de relaties die je opbouwt. Sterke interpersoonlijke vaardigheden zijn van onschatbare waarde voor het creëren van een succesvol bedrijf. Onze gespecialiseerde coaching richt zich op het ontwikkelen van deze vaardigheden, zodat jij als startende ondernemer je bedrijf naar nieuwe hoogten kunt leiden.
Debby en Deborah vormen een krachtig team dat ondernemers zoals jij een scala aan waardevolle voordelen biedt:

Inzicht in de Praktijk:
Hun inzicht is gebaseerd op jarenlange ervaring in het daadwerkelijk runnen van bedrijven. Ze begrijpen als geen ander de dagelijkse uitdagingen waar ondernemers mee te maken krijgen. Door openlijk te delen hoe ze zelf met obstakels zijn omgegaan en hoe ze deze hebben overwonnen, bieden ze waardevolle perspectieven die direct toepasbaar zijn op jouw eigen reis als ondernemer.

Mentorschap en Begeleiding:
Met een persoonlijke benadering van mentorschap en begeleiding gaan Debby en Deborah verder dan het geven van standaard advies. Ze werken nauw met je samen om je te helpen sneller te leren en valkuilen te vermijden die beginnende ondernemers vaak tegenkomen. Hun kennis en ervaring worden jouw kompas terwijl je je bedrijf opbouwt en laat groeien.

Verhoogde kansen op succes:
Coaching door Debby en Deborah verhoogt je kansen op succes exponentieel. Het stelt je in staat om te leren van de vele successen die ze hebben behaald, maar ook van de uitdagingen en mislukkingen die ze hebben overwonnen. Deze waardevolle inzichten geven je een voorsprong en helpen je om dezelfde valkuilen te vermijden.

Met Debby en Deborah aan je zijde, profiteer je van meer dan alleen theoretische kennis – je hebt direct toegang tot praktijkervaring en bewezen strategieën.

De coaching heeft als doel om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Hun begeleiding biedt je de tools en inzichten die nodig zijn om het potentieel van je bedrijf te maximaliseren.

Ontdek hoe hun coaching jou kan helpen om je ondernemingsdoelen te bereiken en je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Neem nu die stap

Strategische planning: 

Samen met ons ontwikkel je een duidelijke strategie voor jouw bedrijf. Je leert hoe je doelen kunt stellen, prioriteiten kunt stellen en groeikansen kunt identificeren. In de wereld van ondernemerschap is een doordachte strategie de sleutel tot succes. Met ons aan jouw zijde, creëer je een strategische routekaart die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten zal leiden. Samen nemen we de tijd om jouw visie te begrijpen en om te zetten in concrete doelen.

Door prioriteiten te stellen en realistische mijlpalen vast te stellen, krijg je grip op de richting van je bedrijf en vergroot je je kansen op succes.

Operationele Efficiëntie:
Optimaliseer jouw bedrijfsprocessen met behulp van de expertise van Deborah. Leer hoe je workflows kunt stroomlijnen, kosten kunt beheersen en middelen effectief kunt inzetten. Het opzetten van een bedrijf omvat veel onderdelen en Deborah helpt je om deze naadloos te laten samenwerken. Samen duiken jullie in de interne processen en workflows om inefficiënties te identificeren en te elimineren. Door middel van geoptimaliseerde processen leer je hoe je kosten kunt beheersen en tegelijkertijd de kwaliteit van je producten of diensten kunt handhaven. Of je nu een productiebedrijf, een online platform of een dienstverlener bent, operationele efficiëntie is essentieel voor groei en schaalbaarheid.

De ondernemer:

Debby en Deborah coachen je op de onderstaande ondernemersvaardigheden die crusiaal zijn voor een goede start van jouw bedrijf.

Communicatievaardigheden:
Leer hoe je effectief kunt luisteren, je boodschap duidelijk kunt overbrengen en kunt omgaan met moeilijke gesprekken.

Emotionele Intelligentie:
Begrijp en beheer je eigen emoties en die van anderen. Dit helpt bij het opbouwen van positieve werkrelaties en het vermijden van conflicten.

Leiderschapsontwikkeling:
Ontwikkel leiderschapscapaciteiten die je in staat stellen om je team te inspireren, te motiveren en te begeleiden.

Netwerkstrategieën:
Leer hoe je waardevolle zakelijke connecties kunt leggen en onderhouden, en hoe je deze relaties kunt benutten voor groei.

Conflicthantering:
Ontwikkel vaardigheden om conflictsituaties op een constructieve manier aan te pakken en op te lossen.

Rechtsvorm en Compliance:

Met de hulp van Debby kies je de meest geschikte rechtsvorm voor jouw bedrijf en navigeer je door complexe juridische vereisten. Voorkom problemen door vanaf het begin aan compliance te werken. De juridische structuur van je bedrijf is niet alleen een formaliteit, maar een cruciaal element voor bescherming en groei. Debby helpt je bij het selecteren van de meest geschikte rechtsvorm voor jouw specifieke activiteiten en doelen. Samen doorgronden jullie complexe juridische vereisten en zorgen ervoor dat je bedrijf voldoet aan alle relevante wetten en voorschriften. Door vanaf het begin aan compliance te werken, voorkom je kostbare problemen en juridische obstakels op de lange termijn.

Contracten en Bescherming:
Leer hoe je waterdichte contracten opstelt, intellectuele eigendommen beschermt en mogelijke juridische risico's minimaliseert. In de zakenwereld draait veel om afspraken en overeenkomsten. Debby leert je hoe je waterdichte contracten opstelt die jouw belangen beschermen en misverstanden voorkomen. Daarnaast biedt ze begeleiding bij het beschermen van intellectuele eigendommen, zoals patenten, auteursrechten en handelsmerken. Door bewust te zijn van mogelijke juridische risico's en hoe je deze kunt minimaliseren, vermijd je kostbare en tijdrovende geschillen in de toekomst.

Bij onze coaching draait alles om het creëren van een solide basis voor jouw startende onderneming. Door strategische planning, operationele efficiëntie, juridische expertise en contractuele bescherming samen te brengen, helpen wij jou om met vertrouwen en succes de ondernemerswereld te betreden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw reis naar ondernemerssucces kunnen ondersteunen.

Maximale duur en Flexibiliteit

Onze coaching trajecten duren maximaal drie maanden, waarbij we jouw specifieke behoeften en doelen centraal stellen. Je hebt de keuze tussen live sessies op locatie of via virtuele meetings op platforms zoals Teams, zodat je coaching kunt ontvangen op een manier die bij jouw schema past.

Kies voor onze tandem van Debby en Deborah en leg het solide fundament waarop jouw startende onderneming kan floreren. Samen zorgen we ervoor dat je de beste start hebt en klaar bent om te groeien.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze gecombineerde expertise jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen!
Neem nu die stap!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram