Business coaching voor ondernemers

Bij het bouwen van een succesvol bedrijf is een stevig fundament van onschatbare waarde. En daar begint het allemaal: bij de start. Onze ervaren coaches Debby en Deborah staan klaar om jou te begeleiden tijdens deze cruciale fase, waarin de juiste keuzes en strategieën het verschil maken tussen groei en stagnatie.

Wat ons onderscheidt, is de krachtige synergie tussen twee complementaire experts: een organisatieadviseur met diepgaande kennis over het structureren van bedrijfsvoering en organisatie, en een strategisch juridisch adviseur die je bijstaat met onmisbare juridische inzichten.

Enkele voordelen van deze aanpak:

Bedrijfsvoering en organisatiestructuur: 
Deborah is organisatieadviseur en is jouw partner in het ontwerpen van een sterke bedrijfsstructuur.
Samen bouwen jullie aan een stevig fundament waarop je bedrijf kan groeien. Dit omvat het optimaliseren van processen, het in kaart brengen van verantwoordelijkheden en het creëren van een efficiënte workflow. Door het formuleren van een visie, het bepalen van een strategie en doelen nastreeft zorg jij ervoor dat je grip op je bedrijf krijgt. 

Juridische Expertise:
Debby
is de juridisch adviseur en biedt inzichten die onmisbaar zijn bij het nemen van belangrijke beslissingen. Van het kiezen van de juiste rechtsvorm tot het opstellen van contracten en algemene voorwaarden. Het aangaan van  samenwerkingen met zakenpartners, het beschermen van jouw werk, merk en handelsnaam. Arbeidszaken en personeel nog steeds aandacht behoeven. Privacyrecht en de belangrijkkste zaken op dit gebied. Aansprakelijkheidsrecht en hoe je dat beperkt. Deze expert zorgt ervoor dat jouw bedrijf voldoet aan wettelijke vereisten en risico's in kaart brengt en beschermd tegen juridische valkuilen waar je het bestaan niet eens van wist.' Zodat jij onderneemt vanuit een juridische succesmindset. 

De Ondernemer:
Bij het starten van een bedrijf gaat het niet alleen om het product of de dienst die je aanbiedt, maar ook om de relaties die je opbouwt. Sterke interpersoonlijke vaardigheden zijn van onschatbare waarde voor het creëren van een succesvol bedrijf. Onze gespecialiseerde coaching richt zich op het ontwikkelen van deze vaardigheden, zodat jij als startende ondernemer je bedrijf naar nieuwe hoogten kunt leiden.
Debby en Deborah vormen een krachtig team dat ondernemers zoals jij een scala aan waardevolle voordelen biedt:

Inzicht in de Praktijk:
Hun inzicht is gebaseerd op jarenlange ervaring in het daadwerkelijk runnen van bedrijven. Ze begrijpen als geen ander de dagelijkse uitdagingen waar ondernemers mee te maken krijgen. 

Mentorschap en Begeleiding:
Met een persoonlijke benadering van mentorschap en begeleiding gaan Debby en Deborah verder dan het geven van standaard advies. Hun kennis en ervaring worden jouw kompas terwijl je je bedrijf opbouwt en laat groeien.


De coaching heeft als doel om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. De begeleiding biedt je de tools en inzichten die nodig zijn om het potentieel van je bedrijf te maximaliseren.

Ontdek hoe coaching jou kan helpen om je ondernemingsdoelen te bereiken en je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Neem nu die stap

Bij onze coaching draait alles om het creëren van een solide basis voor jouw startende onderneming. Door strategische planning, operationele efficiëntie, juridische expertise en contractuele bescherming samen te brengen, helpen wij jou om met vertrouwen en succes de ondernemerswereld te betreden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw reis naar ondernemerssucces kunnen ondersteunen.

Maximale duur en Flexibiliteit

Onze coaching trajecten duren maximaal drie maanden, waarbij we jouw specifieke behoeften en doelen centraal stellen. Je hebt de keuze tussen live sessies op locatie of via virtuele meetings op platforms zoals Teams, zodat je coaching kunt ontvangen op een manier die bij jouw schema past.

Kies voor onze tandem van Debby en Deborah en leg het solide fundament waarop jouw startende onderneming kan floreren. Samen zorgen we ervoor dat je de beste start hebt en klaar bent om te groeien.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze gecombineerde expertise jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen!
Neem nu die stap!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram